Domů>GDPR

verze 1. účinná od 25.5.2018

Náš e-shop www.rcmodely-shop.cz, fyzická osoba Ondřej Šefler Dis.IČ: 87030144, se sídlem Osadní 1458/1, Praha 7, 17000, zapsaný v živnostenském rejstříku Úřad městské části Praha 7 (dále jen „správce“) jasně a otevřeně sděluje, jak zpracovává Vaše osobní údaje v souladu s NAŘÍZENÍM EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES, obecné nařízení o ochraně osobních údajů (dále jen jako „GDPR“). Přečtěte si také Zásady souborů cookies.

 

Respektujeme vaše právo na soukromí. V zájmu transparentnosti tyto zásady poskytují podrobné informace o tom, jaké osobní údaje zpracováváme, za jakým účelem, na jak dlouho, komu je předáváme, jaká máte práva a mnoho dalšího.

 

1. Ochrana osobních údajů je pro nás prioritní ve všem, co děláme. 

 

Vaše důvěra je pro nás důležitá. Respektujeme vaši kontrolu nad vašimi osobními údaji a digitálním obsahem a je naší prioritou zabránit každému neoprávněnému přístupu k nim. Kdykoliv vás požádáme o informace, potřebujeme je, o víc nežádáme. Pro ověření Vašeho e-mailu využíváme funkci double opt-in.

 

Jaké osobní údaje od Vás požadujeme?

 

Shromažďujeme osobní údaje, které nám poskytnete, například když si něco objednáte, obrátíte se na nás nebo poskytnete hodnocení nákupu nebo zboží. Osobní údaje, které nám poskytnete, zahrnují jak povinné údaje: kontaktní informace a platební údaje tak nepovinné. Bez uvedení povinných údajů u nás nemůžete nakoupit. Dobrovolně nám sdělujete osobní údaje tam, kde Vás žádáme o udělení souhlasu, např. u registrace, u zasílání newsletteru, poradny, diskuze, recenze a další, v rozsahu tam uvedeném.

 

Jak vaše osobní údaje využíváme? 

 

Vaše údaje potřebujeme například k následujícím účelům:

 

Vytvořit a spravovat váš osobní účet (registrace)
Zpracovat vaše objednávky, doručit zboží, vyřídit vrácení zboží nebo jejich reklamace 
Zasílat aktuální informace o stavu vaší objednávky prostřednictvím sms zpráv
Kontaktovat vás v případě problémů s doručením vašeho objednaného zboží
Odpovědět na vaše dotazy a informovat vás o nových a změněných službách
Zasílat vám obchodní sdělení o aktuálních akcích a slevách (newsletter)
Spravovat váš účet a kontrolovat vaši platební morálku
Provádět analýzy, abychom vám poskytli relevantní zboží
Zkontrolovat váš věk z důvodu právních předpisů týkajících se nakupování přes internet
Zasílat vám dotazníky spokojenosti s cílem dát vám možnost ovlivnit naši nabídku a služby
Testovat a zlepšovat naše systémy, prostřednictvím kterých poskytujeme své služby
Zabránit zneužití našich služeb


Vaše osobní údaje budeme uchovávat po nezbytnou dobu, a to zejména pro výše uvedené účely:

 

·       u nákupu s registrací i bez registrace na dobu tří let s tím, že nová tříletá lhůta počne běžet ode dne, kdy uskutečním poslední objednávku,

·       u hodnocení nákupu nebo zboží po dobu tří let,

·       u zasílání obchodních sdělení bez uskutečnění nákupu, diskuze, hlídacího psa, kontaktního formuláře, poradny, dotazu na produkt apod. na dobu jednoho roku,

·       nebo po zákonem stanovenou dobu (na dobu 11 let údaje uvedené na daňovém dokladu, splnění zákonné povinnosti podle zákona č. 235/2004 Sb., o dani z přidané hodnoty, ve znění pozdějších předpisů).

Poté budou vaše osobní údaje smazány, nebudete-li souhlasit s prodloužením zpracování osobních údajů.

 

2. Budeme vás chránit

 

Zlepšujeme služby. Podnikli jsme technická a organizační opatření pro ochranu vašich údajů před ztrátou, manipulací a neoprávněným přístupem. Naše bezpečnostní opatření neustále přizpůsobujeme v souladu s technologickým pokrokem a vývojem. Aby byly platby kartou u nás co nejbezpečnější, všechny informace jsou odesílány v šifrované podobě pomocí protokolu SSL. To znamená, že informace prochází přes zabezpečené připojení a že vaše údaje o platební kartě nemohou externí strany přečíst. Při platbě kartou spolupracujeme s autorizovaným platebním zprostředkovatelem, který nám pomáhá přímo u vaší banky ověřit, že karta je platná pro nákupy. Děláme to prostřednictvím našich služeb a sdílením informací s vámi. Údaje, které jsme od vás shromáždili, jsou uloženy pouze na území Evropské unie.

 

3. Rozhodnete se, kolik s námi sdílíte

 

Abychom vám poskytli ještě lepší služby a relevantní zprávy, shromažďujeme informace o tom, jak jsou naše aplikace používány. To znamená, že když používáte náš web, zjišťujeme, jaké funkce jsou nejčastěji využívány a jaké akce spouštějí chybové zprávy. Nicméně, pokud se vám nelíbí sledování, můžete si na svém prohlížeči zapnout anonymní režim nebo nastavit soubory cookies. Přečtěte si více v Zásady souborů cookies.

 

Udělený souhlas lze odvolat rovněž kliknutím na odkaz „Odhlásit Newsletter“ v zaslaném e-mailu nebo nás můžete kontaktovat na adrese: Ondřej Šefler Dis., Osadní 1458/1, Praha 7, 17000, nebo na emailu - o.sefler@gmail.com

 

4. Vybíráme poskytovatele služeb, kterým můžeme důvěřovat

 

Jsme součástí internetové společnosti, ve které nemůžeme existovat bez externích poskytovatelů. Údaje, které získáme, mohou být zpřístupněny těmto zpracovatelům:

 

ATFE s.r.o., Hrušová 51,  vedle ARMY shopu, Hrušová u Vysokého Mýta, 56555

 

Případně dalším poskytovatelům zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době nevyužíváme. Vaše údaje nikdy neposkytujeme, neprodáváme ani nevyměňujeme s třetími stranami za účelem obchodování.

 

5. Jaká jsou vaše práva? 

 

Máte právo požadovat informace o tom, jaké osobní údaje o vás uchováváme (bezplatně jednou za rok). Pokud jsou tyto údaje nesprávné nebo neúplné, můžete požádat, abychom tyto informace opravili nebo odstranili. Vaše údaje nemůžeme odstranit, pokud nám v tom brání zákonné předpisy o uchovávání údajů, například zákon o účetnictví nebo jiné opodstatněné důvody, jako jsou nevyrovnané dluhy. Máte právo kdykoliv odvolat svůj souhlas se zpracováním osobních údajů (čl. 7 odst. 3 GDPR), právo požadovat přístup ke svým osobním údajům (čl. 15 GDPR), právo na jejich opravu (čl. 16 GDPR) nebo výmaz (čl. 17 GDPR), právo na omezení zpracování (čl. 18 GDPR), a vznést námitku proti zpracování (čl. 21 GDPR), máte právo na přenositelnost těchto údajů k jinému správci (čl. 20 GDPR), jakož i právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, máte-li za to, že naše společnost při zpracování osobních údajů postupuje v rozporu s GDPR (čl. 77 GDPR). V případě uplatnění výše uvedených práv se můžete obracet na kontaktní adresu Ondřej Šefler Dis., Osadní 1458/1, Praha 7, 170 00, nebo na email - o.sefler@gmail.com.

 

6. Neexistuje soukromí bez zabezpečení

 

Zabezpečené služby pomáhají uchovat osobní údaje v bezpečí před kybernetickými útoky a zvědavými lidmi. Bez zabezpečení neexistuje záruka soukromí. Díky našemu odhodlání věnovat se kybernetické bezpečnosti, můžeme Vám nabídnout skutečně bezpečné digitální služby.

Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!

facebook RCmodely-shop.cz

S těmito netradičními dárky se nudit rozhodně nebudete. Nevíte si rady jaké vtipné dárky vybrat? Hledáte nejlevnější bytové doplňky? U nás si vyberete. Hledáte vhodné dárky pro muže k narozeninám? Nechte se inspirovat naší nabídkou dárků! Široký výběr hodinek. Nabízíme hodinky pánské, dámské a sportovní hodinky. Pánské a dámské hodinky za skvělé ceny v e-shopu Luxusní-moderní-hodinky.cz. Planetanábytku.cz - značkový nábytek se slevou až 30%. Vybírejte dárky k narozeninám na Levné-dárečky.cz a staňte se očekávaným hostem všech narozeninových oslav. Dárky nejen k narozeninám, netradiční dárky a skvělé zážitky má pro vás e-shop Netradicni-darecky.cz.

Špionážní helikoptéry

RC vrtulníky a kvadrokoptéry s kamerou slouží k průzkumu prostor.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

Kvalitní elektronika, baterie, akumulátory a adaptéry za nízké ceny. Jízdní kola, cyklistické a sportovního vybavení a doplňky. Obchod specializující se na hračky pro děti a stolní hry všeho druhu.

9053-08 sada ozubení

RCobchod

9053-08 sada ozubení

Cena: 220,00 Kč

koupit

RC nákladní auto 1/20 TGS 41.440

RCobchod

RC nákladní auto 1/20 TGS 41.440

Cena: 1 590,00 Kč

koupit

HSP Bowie 1/10 2,4 GHz

HSP

HSP Bowie 1/10 2,4 GHz

Cena: 3 790,00 Kč

koupit

Akumulátor pro SYMA S8

SYMA

Akumulátor pro SYMA S8

Cena: 190,00 Kč

koupit

Hot Hammer 4 - RC auto bez kompromisu !!!

DF models

Hot Hammer 4 - RC auto bez kompromisu !!!

Cena: 7 890,00 Kč

koupit

Vortex A979 - monster 4x4 - 1/18

RCobchod

Vortex A979 - monster 4x4 - 1/18

Cena: 2 090,00 Kč

koupit

Abrams 1/24 - infra střely

RCobchod

Abrams 1/24 - infra střely

Cena: 1 199,00 Kč

koupit

VRX Rattle-snake 4x4 1/10 EBD

VRX

VRX Rattle-snake 4x4 1/10 EBD

Cena: 4 249,00 Kč

koupit

Vrtule Thunderbird

RCobchod

Vrtule Thunderbird

Cena: 145,00 Kč

koupit

Ocas Thunderbird

RCobchod

Ocas Thunderbird

Cena: 240,00 Kč

koupit

Servo Thunderbird

RCobchod

Servo Thunderbird

Cena: 290,00 Kč

koupit

RC TRAKTOR CLAAS AXION 850 + 4xAA 1x9V

RCobchod

RC TRAKTOR CLAAS AXION 850 + 4xAA 1x9V

Cena: 1 999,00 Kč

koupit

SYMA X8 - Velký dron s dlouhou dobou letu

RCobchod

SYMA X8  - Velký dron s dlouhou dobou letu

Cena: 2 349,00 Kč

koupit

DuneFighter 2 - Brushed RTR

DF models

DuneFighter 2 - Brushed RTR

Cena: 3 990,00 Kč

koupit

6414 Přední držák ramen

DF models

6414 Přední držák ramen

Cena: 124,00 Kč

koupit

6594 Pastorek motoru 15 zubů pro Truggy

DF models

6594 Pastorek motoru 15 zubů pro Truggy

Cena: 176,00 Kč

koupit

6825 Spojovací tyče řízení

DF models

6825 Spojovací tyče řízení

Cena: 353,00 Kč

koupit

Zadní poloosy VRX/10119

VRX Racing

Zadní poloosy VRX/10119

Cena: 160,00 Kč

koupit

Torro Tiger 1 1:16, IR, 2,4 GHz

TORRO

Torro Tiger 1 1:16, IR, 2,4 GHz

Cena: 3 299,00 Kč

koupit

9074-22, nabíječka pro craft 9074

RCobchod

9074-22, nabíječka pro craft 9074

Cena: 199,00 Kč

koupit

Motor B X5UW-08

SYMA

Motor B X5UW-08

Cena: 150,00 Kč

koupit

Motorová sada pro dron Syma X9S

SYMA

Motorová sada pro dron Syma X9S

Cena: 164,00 Kč

koupit

6927 Zadní poloosy

DF models

6927 Zadní poloosy

Cena: 353,00 Kč

koupit

Ferrari ENZO 1:14

MJX

Ferrari ENZO 1:14

Cena: 999,00 Kč

koupit

RC kamion mercedes ACTROS 1:32 50cm

RCobchod

RC kamion mercedes ACTROS 1:32 50cm

Cena: 1 190,00 Kč

koupit

Hlavní křídla pro cessna 747

RCobchod

Hlavní křídla pro cessna 747

Cena: 490,00 Kč

koupit

Výškovka a směrovka pro cessna 747

RCobchod

Výškovka a směrovka pro cessna 747

Cena: 240,00 Kč

koupit

Držák křídla pro cessna 747

RCobchod

Držák křídla pro cessna 747

Cena: 80,00 Kč

koupit

RC mini auto buggy kart 2009

RCobchod

RC mini auto buggy kart 2009

Cena: 399,00 Kč

koupit

Mini DV kamera pro vrtulníky

Ostatní

Mini DV kamera pro vrtulníky

Cena: 599,00 Kč

koupit

Torro T34/85 1:16 2.4 GHz, IR - zelená

RCobchod

Torro T34/85 1:16 2.4 GHz, IR - zelená

Cena: 3 490,00 Kč

koupit

Obojživelný RC tank Challenger

RCobchod

Obojživelný RC tank Challenger

Cena: 999,00 Kč

koupit

RC torpedo boat 1:115

RCobchod

RC torpedo boat 1:115

Cena: 999,00 Kč

koupit
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte Další informace